Informatii & Regulament

In jos

Informatii & Regulament

Mesaj Scris de SenXD.[O] la data de Lun Iul 06, 2015 11:06 pm

REGULI GENERALE:
1.Hitman Agency este cea mai mare Agenție de asasini. Ea se ocupă cu rezolvarea contractelor într-un mod cât mai silențios și cât mai rapid.
2.Un membru Hitman este obligat sa respecte pe membri cu rank mai mare, sa aiba un vocabular decent atat fata de colegii sai din agentie cat si cu cei din jurul lui .
3.Este strict interzis ca un Hitman să facă DM aiurea sau să provoace conflicte. Membrii care fac DM sunt pedepsiți cu Faction Warn.
4. Screenshot-urile pentru Raportul de activitate se fac prin lunetă/dupa asasinare . De asemenea, pentru fiecare contract efectuat sunteți obligați sa faceți screenshot, ca în cazul unei eventuale plângeri să nu fiți considerați DM-iști și sancționați ca atare.Cine nu respectă această regulă nu i se va lua în considerare Raportul de activitate.
5. Cine își descoperă identitatea când este undercover (cu masca pusa) este pedepsit cu Faction Warn . Aveti obligatia de a avea telefonul inchis (/turn off) atunci cand rezolvati contracte.
6. Membrii care sunt prinși în HQ PoliceDepartment cu undercover (masca pusa) sunt pedepsiți cu Faction Warn.
7..Membrii care fac DM in masă, înjură sau încalcă regulamentul grav vor fi demiși pe loc și adăugați pe Black List-ul Agenției, indiferent de vechimea pe care o au în Agenție.
8. Inactivitatea mai mare de 3 zile fără învoire este pedepsită cu demitere.

REGULI LEGATE DE CONTRACTE SI REZOLVAREA LOR:

1.Toate contractele trebuie indeplinite într-un mod cât mai silențios , de preferat pe o cladire , de la distanță ca victima să nu vă vadă .
2. Nu aveți voie să vă anunțați victima că cineva a pus contract pe ea . De asemenea, nu aveti voie sa dati detalii despre contractul vostru unui jucator , doar membrilor din factiune (daca este necesar). Abaterea de la această regulă se pedepsește cu demiterea din Agenție.
3.În cazul în care victima se află la event, așteptați până ce iese din încapere. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
4. Daca un asasin este descoperit de catre tinta in momentul in care incearca sa rezolve contractul pe ea, el are tot dreptul de a o asasina cat mai repede cu orice tip de arma si sa dispara de la locul crimei imediat . Contractul nu se va pune la raport .

Arme și folosirea lor:
>Sniper - Este folosit de la distanțe mari pentru ca victima să nu vă vadă . Nu aveți voie să ucideti victima de la distante mici cu Sniper .
>Cuțit - Aveți voie să îl folosiți doar în interiorul unei incaperi . Trebuie sa va asigurati ca toti jucatorii inclusiv tinta sunt AFK inainte sa rezolvati contractul . Nu se fac contracte cu knife afara .
>Silenced Pistol - Folosit doar pentru antrenamente , NU se foloseste vreodata la efectuarea contractelor .
Contractele îndeplinite cu alte arme se consideră DM aiurea, iar membrii sunt sancționați ca atare.


Comenzi necesare :
[ /f ] -> Chatul factiunii .
[ /ram ] -> Deschizi cu forta o usa .
[ /portable ] -> Deschizi laptopul .
gethit = Accepti un contract .
leavehit = amani contractul .
order 1 = rank1 ,2 ,3 5000$ : Knife , SDpistol , Sniper .
order 2 = rank4 ,5 ,6 6000$ : Knife , SDpistol , Sniper , Mp5 .
logout = inchizi laptopul .
avatar
SenXD.[O]

Mesaje : 88
Data de inscriere : 06/07/2015
Varsta : 17
Localizare : Linz

Vezi profilul utilizatorului http://www.gtagreenunnion.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum